Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig bacontoast på 10 minuter

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Löjligt enkelt lagad bacontoast utan stänk från baconen vid knaperstekningen. Även brödet blir härligt saftigt med frasig yta med denna tillagning. Allt gjort på 10 minuter från start till mål.

Ingredienser

Instruktioner

Dela baconen på mitten och lägg ut på en tallrik med hushållspapper på. Täck baconen med hushållspapper och kör i mikron på högsta effekt i 3-4 minuter så de blir härligt knapriga, pappret suger ju åt sig fettet. Rör ihop äggula och vispgrädde och pensla på ena sidan av varje formbrödsskiva. Täck varje brödskiva med ostskivor. Fördela baconen på 2 av skivorna och lägg på den andra skivan. Kör i smörgåsgrill eller våffeljärn till brödet fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.