Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig och klyftig potatis.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

De här potatisarna kan användas till både kött och fisk. Man kan se dem på bild i mitt recept på parisare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela potatisarna i klyftor, torka dem med hushållspapper, vänd dem i oljan.
  2. Blanda ihop alla de andra ingredienserna i en skål, häll blandningen över potatisen och blanda runt så att så mycket som möjligt fastnar på potatisen.
  3. Lägg ut potatisklyftorna i en långpanna smord med lite olja, stek i 200° varm ugn i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.