Hur god som helst och känns inte så jättesöt, det smarta med den här pajen är att den är så enkel + att den håller sig lika knaprig dan efter man bakat den. Vanlig smulpaj är ofta godast samma dag Naturligtvis kan man ta vilka bär som helst tex. rabarber,blåbär, hallon m.m
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Gjorde din äppelpaj idag men jag tog bara ½ dl socker o tog sockerfri fiberberikad Corn Flakes. Men den blev väldigt god så den kommer jag att göra fler gånger!!!
Denna paj blev god och krispig men kändes ändå lite torr.
Supermumsig! Knaprig och seg.
Gjorde din paj igår, hur god som helst. Serverade vaniljglass till och det var perfekt.
Deeen godate äppelkaka jag ätit på länge. Andvände glutenfritt mjöl och cornflakes och de gick utmärkt. Klar stark 5:a
Gjorde succé här hos oss. Inte fel att den var så enkel att göra. Kommer att göra den många gånger till.
Oj, oj, oj, vilken mumsig paj! Verkligen supergod - och enkel att göra! Farlig kombination, denna kommer jag garanterat göra fler gånger! ^^
Mycket god snabb äppelkaka. Den kommer att göras fler gånger
Din äppelpaj var mycket god , har redan gjort den 3 gånger och fler blir det.!
Pajen var ok men inget jag kommer att göra igen
Det står ej hur mycket socker man ska ha, spelar det ingen roll?
Oj, så god och enkel :) Gjorde den med glutenfrira flingor och glutenfritt mjöl, blev kanon.
Jättegod OCH enkel att göra! :-))
Väldigt väldigt god! Tack för receptet! :) En 5:a från mig!
Oj va gott det var, kände smaken i munnen redan när jag läste receptet. Detta bjuder jag på fler gånger!
Gott!