Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga dajmkakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Snabba, enkla och goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör fett och socker poröst. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver och sist dajmen. Blanda ihop till en deg. Forma små bollar och lägg dem på bakpappersklädda plåtar.
  2. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • zonale 13 april 2009

    Mycket goda, lite knapriga kakor. Tog 12 minuter i min ugn. Lägg dem glest för de flyter ut. Gjorde dem rätt stora, fick ut ca 40 av satsen. Full pott!!

  • zonale 13 april 2009

    Ska tillägga att jag hackade en dubbeldaim i stället för daimkulor.

  • gds877 26 augusti 2009

    Verkligen goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.