Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga oststänger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lite mer jobb att göra än med färdigköpta mördegsplattor, men ack så goda. Receptet hittade jag på icas hemsida.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop båda mjölsorterna med riven ost och knåda in smöret i degen. Kavla ut degen till en platta, cirka 30*15 cm på lätt mjölat underlag. Skär längder som är cirka 2 cm breda. Det blir cirka 12 stycken. Lägg ut bitarna på en plåt med bakplåtspapper. Vispa upp äggen och pensla stängerna. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.