Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga skorpor med vit choklad

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Spröda och knapriga, perfekta småskorpor med vit choklad och minimarshmallows.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka chokladen i lagom små bitar. Rör smör, socker samt vaniljextrakt vitt. Tillsätt ägg, ett i taget. Blanda vetemjöl, salt och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med choklad och marshmallows.
  3. Forma degen till 5 längder, fördelat på två pappersklädda plåtar. Grädda skorporna mitt i ugnen ca 18-20 minuter. Skär skorporna direkt i ca 2 cm-bitar. Låt skorporna sedan torka klart i ugnen på 100 grader i ca 1 timme.
  4. Förvara dem torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.