Choklad och körsbär är en utmärkt kombination i dessa lyxiga muffins.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält chokladen över ett vattenbad eller i mikro. Låt den svalna. Vispa smör och socker vitt och luftigt. Tillsätt äggulorna, en i taget, och vispa mellan varje. Tillsätt chokladen och vispa slätt.
- Blanda de torra ingredienserna och sikta ner dem i smeten. Vänd ner dem i smeten tillsammans med mjölken. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner dem i smeten.
- Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt. Fyll dem till 2/3 med smeten. Fördela körsbären i formarna och tryck ner bären i smeten. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 20-25 minuter.
Låt dem svalna.
- Vispa grädden blandad med florsocker och kakao. Spritsa den på muffinsarna och garnera med ett körsbär och hackad choklad.
Publicerat den
7 augusti 2014
Liknande recept
Skriv kommentar