Lyxigare än muffins. Är det inte säsong för färska bär kan du dekorera med strössel eller cocktailbär.
Instruktioner
- Ugn 175º.
- Smält smöret försiktigt i en kastrull på spisen eller en bunke i mikron.
- Rör ihop äggen med sockret. Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker och rör ner i äggsmeten tillsammans med mjölken. Rör även ner det smälta smöret.
- Sätt upp muffinsformar med jämna mellanrum på två plåtar. Klicka ut smeten i formarna, men lämna några millimeter till kanten.
- Lägg en klick körsbärssylt i mitten av varje form. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.
- Rör ihop ingredienserna till toppingen och bred eller spritsa över bakelserna. Dekorera gärna med färska körsbär.
Publicerat den
23 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar