Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött- och rotsaksgryta

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Rejäl och gammaldags husmanskost. Värmande och gott i höstkylan.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj köttet och skär det i bitar om c:a 3 x 3 cm. Bryn köttbitarna i en stekpanna eller stekgryta. Häll på vatten och låt koka sakta cirka 50 minuter tillsammans med salt, kryddpeppar och lagerblad. Skala och skär potatis, kålrot, morötter och lök i rätt stora bitar cirka 1 timme. Låt alltsammans koka tills rot- och köttbitarna är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.