Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött i cider

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta får bli min middag idag. Hoppas någon mer vill prova detta recept som tillagas helt i mikron och nästan utan fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Denna rätt lagas i mikron.
  2. Lägg paprika och lök i en stor skål. Täck över och tillaga på full effekt i 5 minuter. Blanda i kött och smör. Täck över och tillaga på full effekt ytterligare 7 minuter. Rör om ett par gånger under tiden.
  3. Rör i mjöl och övriga ingredienser utom salt. Täck över och tillaga på medelläge 40 minuter. Rör om två gånger under tiden och smaka av med salt mot slutet.
  4. Låt stå övertäckt 10 minuter och ta bort lagerbladet. Servera med ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.