Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött med panang curry

(2 kommentarer)  
Kött med panang curry Kött med panang curry
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En mycket god köttgryta och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet tunt med en vass kniv.
  2. Värm upp oljan och curry i en kastrull. Häll i kokosmjölken, vattnet, buljongtärningen och lägg köttet i kastrullen. Låt det koka, helst under lock, i ca 15-20 minuter. Lägg i sötbasilikan. Smaka av med soja och fisksås. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hillan66 26 oktober 2011

    Jättegod gryta! Jag gjorde på kyckling och det blev hur gott som helst! En femma från mig!

  • PiNkKiLLeR 18 september 2014

    Vad är "sötbasilika"? Är det samma som vanlig basilika? Frågade i affären och ingen hade hört talas om sötbasilika :s

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.