Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med hackad sötmandel och mynta

 
Skriv ut

Sötmandel och mynta ger köttbullarna en härlig medelhavskänsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula brödet i en bunke och tillsätt mjölken. Låt brödsmulorna svälla i 10 minuter. Hacka löken fint.
  2. Tillsätt lök, blandfärs, ägg, hackad sötmandel, finhackad mynta och salt och blanda ihop till en smet. Forma köttbullar av smeten. Stek köttbullarna några i taget i en stekpanna.
  3. Garnera med flagad mandel och mynta och servera köttbullarna med potatismos, pasta eller gryn och eventuellt en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.