Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med prosciutto och salvia

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tydliga smaker från lufttorkad skinka och aromatisk salvia.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg ströbrödet i mjölken, rör så att det inte blir klumpar.
  2. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek lök och vitlök utan fett i en kastrull så att den börjar "svettas".
  3. Finhacka prosciutton och finstrimla salviabladen.
  4. Blanda färsen med övriga ingredienser. Salta och peppra. Rulla stora fina bullar och stek i smör. Stek först på lite högre värme för att få en fin yta, sänk och stek tills köttbullarna är genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.