Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

 
Skriv ut

Saltgurka och äpple ger våra köttbullar nya smakdimensioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Blanda färsen väl med lök, ägg, gräddfil, saltgurka, persilja, salt och peppar.
  3. Rulla ca 25 köttbullar. Bryn dem runt om i smör i en stor stekpanna. Fortsätt att steka på medelvärme 5 – 7 min.
  4. Värm såsen och rör ner gelén.
  5. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  6. Servera köttbullarna med såsen, äppeltärningar och potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.