Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- & kantarellpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En annorlund paj som är jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Degen blandas & formas till en boll, låt vila medans du gör fyllningen..
  2. Skär kantarellena i mindre bitar & fräs upp. Stek köttfärsen, häll i den finhackade löken, vitlök & salt peppar, blanda med svampen.
  3. Kavla ut degen på en långpanna häll på fyllningen, blanda ihop täcket & bred den över fyllningen, strö över riven ost. Grädda i 30-40minuter i 200 grader. Servera med sallad och bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.