Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och olivpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

Gör degen, tryck ut i pajform 23 cm i diameter. Nagga med gaffel. Låt vila i kylen 30 min. Hacka lök o bacon. Bryn färs i smör. Rör i lök o bacon. Låt fräsa några minuter. Krydda. Rör ner creme fraiche o låt puttra 5 minuter.Förgrädda pajskalet 10 min. Vispa äggen o rör ner dem i färsen. Häll i pajskalet. Skiva tomaterna och lägg dem o oliver på. Riv ost över. Grädda i nedre delen ca 30 min. 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.