Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med grönpepparsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

De saftiga grönpepparbiffarna kan serveras med pasta, broccoli och röd paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla 10 minuter i mjölken. Tillsätt resten av ingredienserna, utom matfettet, och arbeta samman till en smidig färs. Forma färsen med vattensköljda händer till 6 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med matfettet, ca 3 minuter per sida. Blanda minifraiche med ljus redning, kalvfond och grönpeppar. Koka upp under omrörning och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.