Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med rotselleri och vinbärsky

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riven rotselleri i färsen gör biffarna saftiga och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Skala och grovriv selleri.
  2. Blanda färsen med lök, selleri, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl av mjölken till en jämn färs.
  3. Forma 8 jämna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3-4 min på varje sida. Häll i resten av mjölken och grädden i pannan. Krydda med soja och gelé. Låt skyn koka ihop några minuter.
  4. Servera biffarna med lättstekta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lapp 19 augusti 2011

    Biffarna blev verkligen toppen.Saftiga, smakrika och lättgjorda. Jag fick en riktig festmåltid tillsammans med mandelpotatis, god sås och kokta grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.