Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfylld pekingpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kinainpirerande pannkakor - buffé eller som matig lunch!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna.
  2. Ansa och strimla purjolöken. Tillsätt den och hoisinsåsen i färsen. Låt det svalna och tillsätt keso.
  3. Vispa vetemjöl med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt ägg, salt och smält smör samt resten av mjölken. Stek pannkakorna.
  4. Fördela köttfärsröran jämt på pannkakorna och rulla ihop dem. Lägg dem i en ugnsfast form.
  5. Sätt ugnen på grill, strö ost över pannkakorna och gratinera dem i ugnen tills de har fått fin färg.
  6. Vispa ihop rapsolja med hoisinsås, smaksätt med lite citronsaft till en salladsdressing.
  7. Servera med grönsalladen med hoisinsåsdressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.