Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfylld spagettipumpa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Som trolleri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela pumpan på mitten och tag bort kärnorna.
  2. Fräs baconen så att den får lite färg. Blanda färs, bacon, vispgrädde, salt och peppar och fyll de båda pumpahalvorna.
  3. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 45 min, ta ut och strö över osten och grädda ytterligare 15 min. Trolleriet har hänt, det fasta pumpaköttet har blivit som spagetti.
  4. Vill ni göra rätten rent vegetarisk, byt ut bacon mot 200 g bladspenat och balndfärsen mot quornfärs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.