Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda skinkrullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Har fått receptet av min mormor för många år sedan. Jättegod bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom skinkan till en smet. Lägg också oliver eller soltorkade tomater och/eller fetaost eller grönmögelost i smeten. Katrinplommon är också gott.
  2. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda eller liknande. Fördela smeten på skinkan och rulla ihop till rullar. Lägg i en eldfast form.
  3. Gör en svampsås t ex Blå Bands om du inte vill göra den själv. Alt rödvinssås eller annan sort som du gillar. Häll såsen över skinkrullarna.
  4. Strö över 50-100 g riven ost. Gratinera 30-35 minuter i 175°. Servera med potatis eller ris och varma grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • petruuus 21 december 2009

    Hur länge ska det gratineras och på hur hög värme ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.