Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda smak med grillkrydda.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och stek löken, lägg sedan i köttfärsen och bryn den tillsammans med löken. Tillsätt chilisås, soja och grädde och låt småkoka ett par minuter. Krydda efter behag med grillkrydda, salt och peppar. Tänk på att krydda extra mycket då det sedan skall varvas med den skivade potatisen i en normalstor gratängform. 40-50 minuter 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.