Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Superbillig, Superlätt och Supergod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen. Under tiden: Skala och dela potatisen i halvor. Skala och skär morötterna i bitar om ca 4-5cm. Lägg i allt i färsen och slå på tomaterna, citronsaft och vatten.
  2. Konsistensen ska vara ganska tunn, för vattnet dunstar bort, och den färdiga rätten blir som en gryta.
  3. Krydda med citronpeppar och salt. Smaken ska vara lite syrlig. Koka tills morötter och potatis är klara. Servera med knäckebröd.
  4. Smaklig spis!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.