Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med vitkål

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättgjord och god gryta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna grovt. Bryn dem tillsammans med köttfärsen.
  2. Tillsätt vitlök, den tunt strimlade vitkålen, buljong, senap, salt (tänk på att buljongen är salt), kryddor och vatten. Koka under lock på svag värme ca 10-15 minuter. Servera med potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 10 april 2013

    Detta var gott och mycket gott. Full pott med stjärnor. /kram

  • Bappi 25 juni 2013

    Vet inte hur många gånger som jag har gjort denna rätt. Både som soppa och gryta. Smaskens/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.