Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, god och snabb köttfärslimpa!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärs ägg, salt med pulvret från löksoppan och vänd ner gräddfilen i köttfärsblandningen. Forma blandningen till en limpa i en ugnssäker form och grädda i ugnen på ca 200 grader i 20-25 minuter! Serveras med kokt potatis och gräddsås gärna grönsaker till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.