Köttfärslimpa från Venezuela

Kryddig köttfärslimpa som är något alldeles extra!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: köttfärslimpa, köttfärs
Betyg (1 röst)
Köttfärslimpa från Venezuela

Gör så här

Rör ner ströbrödet i mjölken och låt svälla i ca 10 minuter. Knäck äggen i en skål, häll i salt och vispa lite lätt med en gaffel. Hacka persiljan. Blanda nötfärs, persilja, ägg, salt, peppar och muskot med det färdigsvällda ströbrödet. Forma smeten till en limpa och pudra den med mjöl.

Skala och hacka tomaterna. Hacka löken och de färska örterna. Hetta upp olivoljan i en gryta med höga kanter och fräs lökhacket tills lökbitarna har blivit mjuka och genomskinliga.

Lägg ner tomathacket och örterna och häll i buljongen. Låt sjuda på svag värme i ca 5 minuter. Lägg sedan ner köttfärslimpan i såsen och lägg på locket på grytan. Låt koka långsamt i ungefär 1 timme. Servera köttfärslimpan i skivor med såsen till.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Nötfärs, Ströbröd, Mjölk, Riven ost, Ägg, knappt, Salt, Persilja, Svartpeppar, Muskot, Gul lök, Olivolja, Tomater, Buljong, Färska örter
Visningar:
7715
Sparat:
163

LIKNANDE RECEPT

Köttfärslimpa recept
Köttfärslimpa m..
av LEDIVO
över 2 månader
Snabb köttfärsl
av pompano
över 2 månader
Köttfärslimpa,
över 2 månader
Köttfärslimpa p
av lennali
över 2 månader
Världens godast
av Agnii
över 2 månader
Fylld köttfärsl
av Lisa35
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.