Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med fetaost och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Mumsig köttfärslimpa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kött, gryn, lök och ägg till en smet. Tillsätt fetaosten, salt och peppar (och andra kryddor om du så vill). Var försiktig med saltet eftersom fetaosten även avger sälta under gräddningen.
  2. Forma till en smal limpa i en form eller på plåt. Grädda i 150 grader till en innertemperatur på 75 grader (45-55 minuter). Kan ätas varm eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.