Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med ost och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, vatten, ströbröd, ägg , riven lök och kryddor väl. Platta ut smeten på ett smörpapper. Bred ut senapen, lägg sen skinkskvorna ovanpå och täck hela ytan med hyvlad ost..
  2. Rulla med hjälp av pappret till en så tunn rulle som möjligt. Lägg ut baconskivorna till en fyrkant och rulla in köttfärsrullen Placera rullen i en ungssäker form och stek i 200 grader i 50 minuter.
  3. Rulla in limpan i alumininiumfolie, sila köttsaften i en kastrull .Tillsätt lite mer senap och grädden tillsätt även köttsaften som bildats i folipaketet. Koka i hop och smaka av. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.