Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med paprika och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig och god. Gillar man paprika och fetaost är detta perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten. Låt svälla 10 minuter. Blanda i köttfärsen, ägg och kryddor. Lägg färsen i ugnssäker form. Forma till en knubbig limpa.Pensla med marinad från fetaosten. Sätt in i ugnen 25 minuter.
  2. Skär paprikan i 3 cm stora bitar. Blanda med ½ dl marinad. Ta ut formen och lägg i paprikan. Sätt in ytterligare 25 minuter. Strö över osttärningar,
  3. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.