Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med rårivet

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept fick jag av en jobbarkompis som varit på något hälsoställe, så den är mager och nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda färsen med ägg, mjölk, senap och kryddor i en bunke.
  3. Skala och grovriv löken, moroten, potatisen och äpplet och blanda ner allt i färsen.
  4. Lägg färsen i en ugnssäker avlång skål och forma den till en limpa. Pensla med soya.
  5. Sätt in skålen mitt i ugnen och stek cirka 20 minuter. Späd med buljongen och stek 25 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.