Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med rotfrukter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel och väldigt god variant som cirkulerar runt på nätet. Så här gör jag :) Allt-i-ett rätt. Något som sönerna ofta ber om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till färsen i en bunke. Lägg i mitten på en plåt, forma till en limpa.
  2. Skala och klyfta potatis, palsternacka, morot och rödlök. Krydda med flingsalt och timjan (lite honung vid fest).
  3. In i ugnen 175 - 200 grader i 45 minuter ungefär.
  4. Perfekt att ha all mat och näring klar på en och samma plåt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matnjutaren 13 maj 2008

    Tack för receptet! Ska ge det till min dotter och även tillaga det själv när tillfället ges..*S*

  • gladavmat 16 september 2009

    Nu har jag provat, den blev mycket god, perfekt när allt är i en form!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.