Mycket lättlagad, enkel och snabb med få ingredienser. En härligt matig och god pannkaka på under 1 timme. Själv anser jag att pannkaka inte är ”riktig” mat. Så jag uppfann denna och blev lika nöjd som resten av liten och stor.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Vore kul att veta hur någon kan betygsätta med 1 stjärna precis efter att receptet är inlagt? Nog för det är ett snabbt recept, men inte så snabbt.
Bra tips - man kan också använda överbliven tacofärs i pannkakan :)
5 stjärnor trots att botten blev lite hård. Smörjde formen och ... Tänkte 8 stycken ägg men ... Hade inte rågsikt hemma men tog bara vetemjöl plus satte dit lite lökpulver när jag brynte köttfärsen. Gott och mättande/kram
Härligt att pannkakan blev uppskattad. Ett tips om botten blev hård är att grädda 1 fals högre upp. Spisar är ju lite olika i värmefördelningen. Min spis har kanske lite slö och lat undervärme. ;)
Lite som fläskpannkaka - fast med köttfärs :)
Hej Fialotta, du snodde min kommentar. Bra att vi är ense om att det är en variant på fläskapannkaka i ugn.
Nu gjorde jag en höftat recept med vetemjöl och 6 ägg. Lät en köttfärssås koka ihop till en tjockare grynig massa. Ingen soja ska det vara! Allt ned i smeten och sedan mitt i ugnen. Suveränt gott! Fem plus ska det vara ;.) /kram
Jag brukar göra något liknande som heter pannkaksrulle. Exakt samma ingredienser fast man gräddar själva pannkakan för sig själv och lägger sedan på köttfärsen och rullar ihop. Superdupergott!!
Sara S. inte alls samma men gott också det du gör/kram