- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En riktig kalasröra blev det av detta, med många smaker och dessutom sting i. Kryddorna kan naturligtvis varieras efter smak.
Instruktioner
- Grovriv morötterna och hacka löken, fräs det mjukt i hälften av olivoljan. Ta upp och lägg åt sidan. Skär korven i slantar och stek några minuter i resterande olivolja, ta upp och lägg åt sidan.
- Stek köttfärsen så den får fin färg, krydda med samtliga kryddor utom basilikan. Häll över i en gryta. Rör ner korven och morot/lökröran i grytan.
- Dela de hela tomaterna i mindre bitar och smula ner i grytan, häll i tomatspadet och ärtor/majs/paprika blandningen. Rör om och låt puttra i ca 10 min, strö till sist över den hackade basilikan innan servering.
- Servera med ris eller någon pasta.
Publicerat den
12 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar