Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsröra med choritzo och grönsaker

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En riktig kalasröra blev det av detta, med många smaker och dessutom sting i. Kryddorna kan naturligtvis varieras efter smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv morötterna och hacka löken, fräs det mjukt i hälften av olivoljan. Ta upp och lägg åt sidan. Skär korven i slantar och stek några minuter i resterande olivolja, ta upp och lägg åt sidan.
  2. Stek köttfärsen så den får fin färg, krydda med samtliga kryddor utom basilikan. Häll över i en gryta. Rör ner korven och morot/lökröran i grytan.
  3. Dela de hela tomaterna i mindre bitar och smula ner i grytan, häll i tomatspadet och ärtor/majs/paprika blandningen. Rör om och låt puttra i ca 10 min, strö till sist över den hackade basilikan innan servering.
  4. Servera med ris eller någon pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.