Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med aubergine

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god och lite mellanöstern variant.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färs och lök och aubergine i olivolja ,krydda och lägg över i en gryta. Tillsätt tomatpurén och dom passerade tomaterna samt vinet,vattnet och den pressade vitlöken och smaka av så kryddningen känns ok och låt puttra i ca 30 och rör om då och då och smaka av vartefter. Garnera gärna med riven permansan och lite finhackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 25 februari 2014

    Hej har nu gjort din köttfärssås mycket god spännande var det med kanel kommer att göra om den 5 poäng mvh monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.