Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås robust

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En mustig god variant med smak av kryddpeppar, mandarinskal och lagerblad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn den hackade löken i olivolja och lägg över i en traktörpanna, stek sedan färsen och blanda ner med löken. Häll över de passerade tomaterna med vattnet, fonden, vinet, vitlöken, mandarinskalen samt tomatpurén och krydda med kryddorna.
  2. Låt puttra i ca 40 minuter och smaka av så du tycker kryddningen är ok.
  3. Låt gärna stå och ta smak till nästa dag då kan du ta bort skalen. Det här blir en god lite höstig köttfärssås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 5 oktober 2009

    Hej idag blev det spagetti och köttfärssås farligt gott kommer att göra om den 5 poäng är den värd monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.