Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssoppa / gryta

(2 kommentarer)  
Köttfärssoppa /  gryta Köttfärssoppa /  gryta
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och matig soppa / gryta !

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen ordentligt med salt och peppar. Skala och skär potatisen i ätstora bitar. Skala och skiva morötterna. Tvätta och skiva purjolöken. Häll på vatten så det precis täcker potatisen, och lägg i buljongtärningarna. Koka under lock ca 15 minuter. Tänk på att mjölig potatis kokar sönder och gör soppan simmigare. Vill man ha en klarare soppa, använd fast potatis. Gott med en hård smörgås till !

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ylwa 10 mars 2009

    En god soppa att äta nu när det är kallt och snöigt ute. En klar 5, Kram // ylwa

  • Tesson 25 oktober 2010

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.