Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsspett med coleslaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel lunchrätt eller middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färsen med lök, ajvar relish, persilja, äggula, salt och peppar.
  2. Forma till biffar och trä på spett. Grilla eller stek i stekpanna ca 5 minuter per sida.
  3. Strimla vitkålen fint. Koka upp vatten och häll över kålen. Spola den med kallt vatten och krama ur vattnet.
  4. Skala och riv moroten fint och blanda med kålen. Rör ihop crème fraiche och senap, och blanda med kålen. Krydda med salt och peppar, och servera till spetten.
  5. Tips! Servera ajvar relish blandad med lite crème fraiche som grillsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 1 augusti 2009

    Jättegoda köttfärsspett med lite annorlunda smaker! Det här kommer jag laga fler gånger. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.