Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med ingefära och kanel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig och god gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Bryn det i flytande margarin. Hacka vitlökarna och tillsätt dessa. Rör också ner tomatpuré och mjöl. Häll över köttbuljongen och smaksätt med ingefära, kanel, salt och peppar. Låt allt puttra ca 1 timme.
  2. Skär squash i grova bitar. Tillsätt dessa och låt grytan puttra i ytterligare drygt 15 minuter. Hacka salladslök och paprika. Strö det över grytan. Servera med bulgur, ris eller couscous.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flip 10 november 2011

    Jättegod gryta! Gjort flera gånger o kommer att göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.