Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med kryddkorvar

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Helt plötsligt var vi fler till middag än jag räknat med och köttgrytan jag hade på spisen skulle inte räcka till alla. Grytan med tillbehör räckte till 8 personer.

Ingredienser

Instruktioner

Dela köttet i lagom stora bitar och klyfta den gula löken. Bryn detta tillsammans i en gryta. Häll på de krossade tomaterna, har du en burk så späd med lika mycket vatten. Salta och peppra lagom, kryddkorvarna kommer att ge smak. Var generös med paprikapulvret, lägg i de två vitlöksklyftorna. Koka upp och sänk värmen och låt det sjuda till köttet nästan är färdigt. Dela kryddkorvarna i mindre bitar och lägg i grytan dela och kärna ur paprikorna och lägg i de med. Låt småputtra i 20-25 minuter. Smaka av. Servera med kokt potatis, vitt bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.