Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

En underbar paj som passar både till vardag och till fest.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar och bryn i lite margarin på hög värme. Sänk värmen och häll på ½ - 1 dl vatten. Salta och peppra. Lägg i buljongen, häll i ½ - 1 dl ketchup och låt allt småkoka i 1 - 1½ timme eller tills köttet är mört. Sätt på ugnen på 225 grader. Lägg nu i champinjoner och paprika. Småkoka i ½ timme. Red av med Majzena redning och smaka av. Blanda alla ingredienser till pajdegen. Skölj en ugnsfast form med kallt vatten och klä den med pajdegen. Häll i köttgrytan i formen och grädda i ugnen i 30 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.