Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Osötat naturligt äppelmos

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Äppeltider och ett recept utan socker. Med Hermesetas strö blir det till riktigt äppelmums! Om den skall bevaras längre tid tillsätt konserveringsmedel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela äpplena i mindre bitar. Koka samman alla ingredienserna under lock i kastrull tio minuter, rör under tiden. Om äppelbitarna inte kokat sönder, använd en stavmixer och kör till ett slätt äppelmos.
  2. Receptet är utan konserveringsmedel, men om man vill ha längre hållbarhet använd natriumbensoat enligt förpackningen. Det naturliga moset kan givetvis även frysas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cecilia 23 augusti 2021

    Osötat naturligt ? äppelmos Så missvisande! Rent av osanning! DETTA ÄPPELMOS ÄR I N T E OSÖTAT! HERMESETAS ÄR INTE NATURLIGT! Bästa hälsningar Cecilia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.