Koka fryst hummer recept

Laddar...
Din sökning gav 51 träffar
Kalasgod spätta i hummersås

Den här rätten har vi haft som favorit i många år och bjudit många vänner på. Nu tänker jag dela den med er och era vänner också. Den är jättegod. Jag glömde ta bilden innan gästerna börja ta för s..


Hummer, kokt färsk

God lyxmat, speciellt om hummern är svensk, norsk, skotsk eller från Bretagne, och den äts helt nykokt. Det blir tyvärr aldrig samma sak med kanadensisk eller amerikansk levande hummer, och frysta hum..

Halstrad marulk med pilgrimsmussl..

Marulk kan man ibland få tag i till ganska bra pris. Inte mycket dyrare än färsk lax, och betydligt billigare än torsk om man har tur. Pilgrimsmusslor är väl lite väl lyxigt kanske, men det är så gott..Gratinerad hummer
Gratinerad hummer

Lyxa till det på nyår! En lyxig restaurangrätt som med djupfryst hummer kan bli en perfekt rätt för nyårssupén. Den här varianten är lättlagad med ganska få ingredienser.


Gratinerad Hummer
Gratinerad Hummer

Den mest klassiska hummern i den gastronomiska litteraturen är nog Hummer a´la Américaine, denna variant skiljer sig totalt från Américaine men är väl så god. Fuskar lite med Hollandaisesåsen för att ..


Festlig hummergömma
Festlig hummergömma

Hummer är ett måste på nyårsafton, men tänk på att köpa hem den i god tid! Till den här rätten går det bra att använda fryst hummer.


Soppa - Hummersoppa Bernit
Soppa - Hummersoppa Bernit

Har givit den mitt namn egentligen bara därför att jag har exprimenterat så länge med soppan att jag tycker den är min egen - hur man nu kan ha en egen när det vimlar av olika hummersoppor. fiskar sj..