Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler Bombay

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god exotisk gratäng, som alla i familjen gillar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern ganska tunt. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananas och mandariner rinna av. Skär ananasen i bitar. Lägg kasslern i stor form varvat med purjolöksstrimlorna. Fördela paprika och frukt över kasslern. Blanda grädde, curry och chilisås och häll över. Strö på den rivna osten. Gratinera tills den fått en fin färg ca. 20-25 min.
  2. Koka ris enligt anvisningarna. Packa sedan riset i en vanlig sockerkaksform, olja in formen först. Vänd formen på ett uppläggningsfat. Fyll mitthållet med jordnötter. Lägg strimlad sallad och bitar av tomat, gurka och apelsin runtom. servera med ett gott vitt lantbröd till.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaalmerjohansson 27 juni 2008

    ett toppen recept, när man ska ha många gäster och blir väldigt uppskattat av gästerna. går utmärkt att ändra på ingredienserna och inte ha med allt om mam inte vill.

  • KramisGumman 14 november 2008

    Jisses vad gott det låter...skall testa på söndag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.