Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Osso Buco på kotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Osso Buco är en klassisk italiensk rätt som traditionellt tillreds på kalv eller nötlägg. Här tillagad på fläskkött...det smakar alldeles utmärkt gott det med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och rotsaker i fettet ett par minuter. Tillsätt tomater, vatten eller vin och smulad buljongtärning.
  2. Koka upp och sjud sedan under lock 15-20 minuter.
  3. Bryn under tiden köttskivorna i fettet, salta och peppra. Skär bort fettkanten och lägg ner köttet och örtkrydda i såsen och låt puttra ytterligare ca 10 minuter.
  4. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.