Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koka sushi-ris

 
Skriv ut

Lär dig att koka ett perfekt sushi-ris.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att blanda er sushi su. 2. Se till att både saltet och sockret löser sig i risvinägern. 3. Koka sen riset 20 min i antingen i riskokare eller i kastrull. 4. Kokar ni det hemma så är det viktigt att ni kokar det under så hårt tryck som möjligt. Ställ något som trycker ihop locket och koka på mediumvärme. 5. Efter riset är färdigt så häller ni över er sushi su blandning och fördela noggrant. 6. Låt riset stå i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.