Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljusa kokosbollar

(18 kommentarer)  
Skriv ut

Även kallade havrebollar. Är man kokosbolls älskare så är dessa några att testa. Jag får aldrig nog utav dom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter.
  2. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig.
  3. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare.
  4. Rulla i kokos. Njut!
  5. Antalet beror på hur stora bollar ni vill ha, jag brukar göra de ganska stora och fick ca 29 st

Liknande recept

Kommentarer (18)

  • annica_johansson 8 juni 2009

    Har bakat dessa kakor idag och de blev kanon bra. Jag tog bara 1/2 dl kaffe och så tog jag grädde istället för mjölk och 1/2 dl där också. Mvh Annica

  • InHeaven 10 juni 2009

    vad roligt att du gillade dom och att du testade lite nytt :)

  • cia83 30 april 2010

    GUDOMLIGT GOTT! Hann knappt rulla bollar av smeten, var tvungen att provsmaka fler än en gång!

  • jimboz 8 maj 2010

    Detta är som om Jesus gick på bordell, syndigt gott....Jag torrslungade havregrynen i en mixer för att få grynen så små som möjligt och det blev en härlig smet.

  • chytraeus 16 december 2010

    Goda, och blev ännu godare när jag doppade dom i vit choklad!

  • juliettelindberg 25 mars 2011

    gud vad gott recept har bakat det i förrgår ska göra det idag igen dom är så goda! tack för receptet! tacktacktack!!

  • Gothvix 11 maj 2011

    Så himlans goda, jag gillar verkligen att man känner smaken av kokos istället för kakao som man brukar göra i vanliga kokosbollar!

  • mulan 28 augusti 2011

    Trodde jag gjort fel eftersom smeten var så lös men dem blev bara SÅ goda =)

  • Harre 13 oktober 2011

    ska kokosen in i smeten och sedan rullar man i mer kokos sedan eller ska man bara rulla bollarna i kokos ?

  • Kakan1986 18 oktober 2011

    Dom var goda, men jag tror att jag är mer för kakao ändå. Fast ändå mycket goda! En 4:a av mig :)

  • vattenh2o 13 november 2011

    Hitta inte receptet???

  • AlliBoll 9 januari 2012

    Ska man smälta margarinet?:)

  • AlliBoll 9 januari 2012

    Ska man smälta margarinet?:)

  • AlliBoll 9 januari 2012

    Ska man smälta margarinet?:)

  • InHeaven 3 februari 2012

    hej alla.. man ska inte smälta margarinet, det är som vanliga chokladbollar. Sen en fråga om man ska ha kokos i smeten eller bara rulla. och man ska ha det i smeten och sen rulla i kokos också... så det behövs mer en 1 dl till rullning... Hoppas de föll er i smaken. =)

  • lbackman 19 mars 2012

    Så otroligt goda!!!:)

  • neusa88 21 november 2012

    12 dl!!!!!!!!! HAVREGRYN! hur manga bollar vart d?

  • vanda43 24 november 2012

    MKT uppskattade av dottern och mannen :-) Själv har jag dessvärre inte kunnat smaka då jag är GBP opererad men litar helt på deras omdömme!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.