Instruktioner
Rosta riven kokos i en stekpanna. Lös gelatinpulver i kallt vatten. Låt svälla en stund. Häll strösockeri en kastrull med vatten. Värm och rör tills sockret har smält. Lägg i gelatinet och rör tills det löst sig. Vispa äggvitor till
hårt skum. Häll i sockerlagen och vispa kraftigt och länge med elvisp tills det liknar vispad grädde. Blanda ner vaniljsocker. Häll halva kokosmängden i bottnen av en smord liten långpanna. Häll i smeten och strö på resten av kokosen. Täck med plastfolie och låt stelna ett par timmar i kylen. Skär i bitar.
Ser precis ut som sådana jag älskade att äta hur många som helst när jag var liten.
Blev bara vattnig sörja fast jag gjorde exakt som i detta recept:-( Kanske tydligare beskrivning om exakt hur länge man vispar,varför står vatten 2 gånger osv
därför att en del av vattnet ska du smälta gelatinet i, Och vispa minst 20 min