Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosbrownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Ljuvligt goda brownies med mörk choklad, kokos och valnötter. Skär kakan i rutor och servera gärna en klick vispad grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält chokladen över ett vattenbad. Rör smör och socker poröst med elvisp. Rör i vaniljsocker och ägg. Blanda i den smälta chokladen. Blanda bakpulver, kakao och mjöl och sikta ner i smeten. Tillsätt kokos och valnötter.
  3. Häll smeten i en form, 20x30 cm med bakplåtspapper. Grädda kakan i 35 minuter. Kakan ska vara lite kladdig. Ta ut och låt kallna. Skär kakan i rutor.
  4. Smält den vita chokladen och lägg en klick på varje kaka. Toppa med en valnöt. Servera gärna kakan med en klick vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.