Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosglass med frukt i lime

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Härlig efterrätt som går bra att servera på fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt glassen smälta lite så att den blir lätt att röra. Vispa grädden. Blanda grädde och kokos med glassen och rör den slät. Låt skålen stå i frysen ca 5 timmar. Ställ sedan i kylskåp ca 30 minuter innan den serveras.
  2. Rosta kokosflingorna till toppningen i torr stekpanna. Skär frukterna i bitar. Stek dem i smör tills de fått lite färg och känns mjuka. Tillsätt farinsocker och limesaft och stek lite till.
  3. Lägg upp glassen i portionsskålar. Fördela frukten och strö över limeskal och kokosflingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.