Mycket gott i denna mjuka kaka!
Instruktioner
- Ugn 175 grader.
- Smält matfettet och låt det svalna. Hacka chokladen.
- Vispa ägg och socker riktigt ljust och pösigt.
- Blanda samman kokosflingor, hackad choklad, vetemjöl och bakpulver.
- Rör ner smält matfett i ägg-smeten och tillsätt sedan kokosblandningen. Rör till en jämn smet.
- Häll smeten i en smord och bröad rund form som rymmer ca 1 1/2 liter.
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 50 minuter. Vill kakan bli mörk så täck den med lite bakplåtspapper.
- Låt kakan vila i sin form några minuter innan den stjälps upp på galler och får kallna under sin form.
- Rör samman alla ingredienserna till glasyren. Bred smeten över den kalla kakan. Garnera med lite limeskal. Kakan går att frysa.
Publicerat den
27 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar